اجتماعی

کیفیت بهتر نان زنجان، نسبت به دیگر استان‌های کشور

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،ولی اله زمانی به نقل از مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار داشت: با سنجش کیفیت از نمونه‌های کشوری در 4 نوع نان سنتی بربری، سنگک، تافتون و لواش، نمره کیفیت 85،70 برای این نوع نان‌ها ثبت شده که در درجه‌بندی، نمره خوب قرار گرفته است .

زمانی افزود: در این ارزیابی 983 نمونه 4 نوع نان بر اساس پراکنش جغرافیایی و در 31 استان کشور انتخاب و سپس آزمایش شدند که از این تعداد 146 نمونه نان سنگک، 179 نمونه نان بربری، 346 نمونه نان تافتون و 312 نمونه نان لواش می باشد .

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان اظهار داشت: نمودارهای تغییراتی کیفیت ماهانه در دوره یکساله نشان می‌دهد که کیفیت نان کشور از روند نسبتا ثابتی برخوردار بوده است.

گفتنی است بر این اساس ، در سنجش کیفیت انواع نان سنتی، میانگین کیفیت 4 نوع نان در استان زنجان نسبت به سایر استان‌ها مطلوب‌تر اعلام شده است .

این گزارش حاکی است، ارزیابی نان‌های سنتی در هر ماه و مطابق استاندارد 2628 نان‌های سنتی، ویژگی‌ها و روش‌های آزمون و مجموع امتیازات ویژگیهای حسی نان از 60 تا 100 درجه بندی می‌شود .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا