اجتماعی

دیدار معاون سفیر آلمان در ایران با مدیرکل میراث فرهنگی زنجان

لینک کوتاه : https://fanaavaripress.ir/?p=5857

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،امیر ارجمند در جلسه دیدار با اشتفان بوخ‌والد، معاون سفیر آلمان در حاشیه نمایشگاه مرگ در نمک اظهار کرد: همکاری بین باستان‌شناسان آلمانی و زنجانی می‌تواند منجر به کشف نتایج خیلی بهتری بخصوص در حوزه تبادل نظر بین آنها و تبادل روش‌ها و تکنیک‌های جدید در معدن چهرآباد شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان در این گفتگو افزود: فرصت‌های بسیار خوبی برای ما در امر باستان‌شناسی پیش آمده است و باید با استفاده از این فرصت‌ها و همچنین تجربیات گذشته همکاری‌های خود را بیش از پیش گسترش دهیم زیرا استان زنجان از تداوم همکاری‌های دوجانبه گذشته با کشور آلمان بسیار خرسند است.

وی تصریح کرد: تاکید ما بیشتر بر غنی کردن مطالعات و یافته های کاوش در معدن چهرآباد با همکاری بین باستانشناسان ایرانی و آلمانی است که برای بهره گیری از فنون جدید و آموزش است که باید در چارچوب توافق های صورت گرفته تحقق یابد. بر اهمیت حفاظت و مرمت آثار کشف شده در حفاری‌های باستان شناسی تاکید کرد و به بیان روش های گوناگون حفاظت از این آثار پرداخت.

معاون سفیر آلمان در ایران در این دیدار گفت: با کاوش های مرتب، دقیق و همکاری های متداوم و پیوسته بنیاد گردا هنکل، موزه و دانشگاه بوخوم آلمان و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان می‌توانیم نتایج نوینی را در معدن چهرآباد زنجان به دست آوریم و هر ساله می‌توانیم دانش‌ خود را در حوزه باستان‌شناسی و ایران افزایش دهیم.

اشتفان بوخوالد افزود: نمایشگاه آنلاین یافته های باستان شناسی در موزه بوخوم آلمان با استقبال بی‌نظیری روبه رو شده است و هزاران مخاطب و بازدیدکننده داشته است که همه آنها دانشمند و باستان‌شناس نبودند بلکه مردم عادی و آلمانی‌هایی بودند که به فرهنگ و موزه علاقه‌مند هستند که این امر نشان از علاقه مردم و اهمیت آنها به هکاری ایران و آلماندر حوزه باستان‌شناسی و فرهنگ ایران است.

وی گفت: فرهنگ و تمدن ایران به عنوان یکی از بخش‌های مهم فرهنگ خاورمیانه،‌ مطرح و شناخته شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا