اقتصاد

افزایش 66 درصدی بودجه شستا

مدیر عامل شستا با بیان اینکه در چهار ماه نخست سال‌جاری بودجه ابلاغی 200 همت این شرکت به 300 همت ارتقا یافت، گفت: این مبلغ نسبت به مدت مشابه سال گذشته 66 درصد افزایش یافته است که فرصت‌های مالی شرکت را به لحاظ سودآوری تحت تاثیر قرار خواهد داد.

لینک کوتاه : https://fanaavaripress.ir/?p=11935

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،ابراهیم بازیان در آئین افتتاح پروژه ملی «استیل کورد» با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و نام شهدا به ویژه شهدای استان با بیان اینکه یکی از بهترین مجموعه‌های شرکت نفت و گاز و پتروشیمی و شرکت سرمایه‌گذاری تامین‌اجتماعی امروز افتتاح شد، اظهار داشت:مجموعه استیل‌کورد یکی از واحدهای پیشرو در تولید دانش‌بنیان و تامین نیاز زنجیره تولید صنایع لاستیک کشور است.

وی با تاکید بر تلاش شرکت شستا برای انجام ماموریت‌های محوله با تاکید بر سیاست‌های راهبردی این شرکت تصریح کرد: در این راستا در افق پنج ساله پیش رو و گام دوم انقلاب، با تلاش و همت بیشتر، همه همکاران ما در شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی در ساختن ایران قوی، مبتنی بر اقتصاد مقاومتی حرکت خواهند کرد.

مدیرعامل شستا با تاکید بر تلاش برای پیشگامی و پیشرانی شرکت در توسعه و رشد کشور افزود: این مجموعه به دنبال کمک به رشد و توسعه اقتصاد کشور به عنوان یک مجموعه‌ای که باید  ارزش‌آفرین و سودآورترین مجموعه اقتصادی باشد، است.

بازیان با بیان اینکه بودجه ابلاغی 200همت شرکت شستا به 300همت ارتقا یافت، ادامه داد: این ارتقا در چهار ماه نخست سال اتفاق افتاد و این مبلغ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۶ درصد افزایش یافته است که فرصت‌های مالی شرکت را به لحاظ سودآوری تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وی افزود:این بودجه در مسیر تقویت جریان تولید، بالا بردن بهره‌وری و ارزش‌آفرینی مضاعف صرف می‌شود.

این مقام مسئول به تلاش کارکنان مجموعه برای تکمیل دیگر نیازهای صنایع لاستیک اشاره و تصریح کرد: با این اقدامات از واردات مواد اولیه این صنعت پیشگیری خواهد شد.

وی به برنامه‌ریزی در شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی برای اجرای 90 پروژه اشاره کرد و گفت: از این مجموع 36 پروژه ایجادی، 24 پروژه نوسازی و 29 پروژه توسعه‌ای است که برای تحقق آن باید 63 همت تامین مالی شود.

مدیرعامل شستا خاطرنشان کرد: زمان برای بهره‌برداری از این تعداد پروژه بین یک تا سه سال آینده پیش‌بینی شده است و این پروژه‌ها جریان توسعه‌ای و سودآوری شرکت را بهبود خواهد داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا