اجتماعی

اعزام 750مددجوی زنجانی به مشهد مقدس

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت:750 نفر از مددجویان عزیز تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان به مشهد مقدس در قالب طرح شوق زیارت به مشهد مقدس اعزام شده یا در حال اعزام بوده که 120نفر از این تعداد همزمان با ایام الله دهه فجر و ماه مبارک رجب به مشهد مقدس اعزام می شوند.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،روح اله صالحی با اشاره به اعزام 750نفر از مددجویان عزیز تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان به مشهد مقدس در قالب طرح شوق زیارت اظهار داشت: 120نفر از این تعداد همزمان با ایام الله دهه فجر و ماه مبارک رجب به مشهد مقدس اعزام می شوند.

وی گفت: کاروان شوق زیارت با هدف تقویت روحیه معنوی خانواده‌های تحت حمایت این نهاد و ترویج فرهنگ ناب ارتباط با اهل‌بیت(ع)، افزایش نشاط و سبک زندگی دینی و اسلامی خانواده‌ها با استفاده از ظرفیت عظیم خیران اجرا می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان ادامه داد: ارتقای سطح باورهای دینی و اعتقادی خانواده‌های تحت حمایت و زمینه‌سازی برای اعزام مددجویان عزیز تحت حمایت و سایر اقشار نیازمند به اماکن زیارتی و متبرکه نیز از اهداف کمیته امداد در اجرای طرح شوق زیارت است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا